Corona Update

Corona Update

Vanwege het schorsen van evenementen en het verbieden van samenscholing tot 1 juni door de regering, om de besmetting van het Corona virus in te dammen, zullen we alle herhalingslessen die nog gepland waren voor de zomervakantie niet meer inplannen.

Eveneens de evenementen die gepland stonden voor de periode tot aan 1 Juni zullen worden geschrapt uit de agenda.

Helaas voor de mensen die graag willen helpen bij de evenementen die waren ingepland, maar wel begrijpelijk dat deze keuze is gemaakt. We kennen immers allemaal wel iemand uit onze directe omgeving die met dit virus te maken heeft, en vinden gezondheid belangrijker, zodat we na deze periode weer allemaal inzet baar zijn als hulpverlener, mocht dit nodig zijn.

Kijk op de website van de RIVM voor de maatregelen die zijn getroffen.

Voor meer informatie houd de website in de gaten, waar we jullie van de laatste berichten zullen voorzien en voor vragen stuur deze naar info@ehboheeswijkdinther.nl en we zullen hier zo snel mogelijk op reageren.

Harold