Herhalingslessen weer van start

Herhalingslessen weer van start

Binnenkort beginnen de herhalingslessen weer, helaas dit jaar op een andere manier en volgens de Corona richtlijnen.

Dit houdt in als volgt:

  1. Je bent alleen welkom indien je hebt ingeschreven via de website en je mailadres en telefoonnummer hebt geregistreerd. Bij aanvang wordt dit nogmaals gecontroleerd, zodat bij een mogelijke besmetting je zsm kan worden benaderd.
  2. Neem je EHBO pas van onze vereniging met barcode mee ter registratie van je aanwezigheid, en daarbij ook je EHBO pas van het Oranje Kruis, dit ter verificatie van de geldigheid van de pas en mogelijke verlenging hiervan. [VERGEET DIT NIET ! ]
  3. Indien je ziekteverschijnselen hebt of klachten verzoeken we je vriendelijk om niet te komen. Indien je hierdoor herhalingslessen dreigt te missen voor je EHBO verlenging proberen we hier wel een oplossing voor te vinden, zoals in het verleden ook al eens is gelukt in samenwerking met het oranje kruis.
  4. We hanteren een 1,5 meter regel, en bij aanvang is er de mogelijkheid je handen te ontsmetten. Mondkapjes zijn niet verplicht, en een ieder krijgt een eigen werkplek op veilige afstand.
  5. Bij de AED herhalings lessen zorgen we ervoor dat het aantal inschrijvingen wordt beperkt, zodat een ieder een eigen reanimatiepop of torso tot zijn beschikking heeft, en na afloop de longzakjes en gezichtsmasker kunnen worden verschoond, dan wel worden vervangen.
  6. We proberen de ruimtes te gebruiken in het Willibrordcentrum, die voldoende kunnen worden geventileerd, om zo ook besmettingen te voorkomen. De maximale bezetting inclusief het kader is gesteld op 19 personen op maandagavond en donderdagavond op 12 personen.
  7. In de maand oktober worden de herhalingslessen geƫvalueerd met het kader en het bestuur, en mogelijk aangepast voor de opvolgende lessen.

Bij vragen of opmerkingen graag sturen naar info@ehboheeswijkdinther.nl

Aanmelden voor de herhalingslessen kan via de website: 
https://ehboheeswijkdinther.nl/pta-aanmeld-formulier/?sheet_id=236

Kaderleden en bestuur

Harold

Reacties zijn gesloten.

Proudly powered by Griweb | Theme: SpicePress by SpiceThemes