Rabobank Club Support

Rabobank Club Support

Onze EHBO vereniging St. Raphael bestaat al meer dan 75 jaar en heeft meer dan 100 leden uit de omgeving Heeswijk Dinther.

Waar we normaal druk bezig zijn met herhalingslessen, en het verzorgen van evenementen, zoals een jeugdzeskamp, kindervakantie week of een festival is het net zoals bij velen een teleurstellend jaar geweest.

Afgelopen jaar hebben we geen inkomsten gehad uit evenementen, waarbij we wel kosten hebben gemaakt, en voornemens hadden om enkele van onze reanimatie poppen, die inmiddels verouderd zijn te vervangen.

Helaas is dit niet mogelijk zonder inkomsten of giften van buiten af.

Onlangs zijn we wel gestart met de herhalingslessen, die we volgens de richtlijnen van de RIVM verzorgen, echter verband materiaal moet na gebruik worden vernietigd, en de AED-Reanimatie poppen moeten worden voorzien na elke oefening van een nieuwe kunststof wegwerp long.

Dit soort kosten lopen op, en hopelijk kan de Club Support van de Rabobank onze vereniging hierbij helpen.

  • Start stemperiode – 5 oktober
    Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. 


  • Einde stemperiode – 25 oktober
    De stemperiode voor leden is gesloten. Stemmen is niet meer mogelijk. 
  • November
    Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

We hopen dan ook op een grote steun, zodat we toch enkele van onze poppen kunnen vervangen, en hier ook naast alleen onze vereniging, ook
onze cursisten uit andere verenigingen mee kunnen opleiden.

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je gewend bent.

Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club.

Je ontvangt dit jaar van ons dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen‘.
Alleen leden kunnen stemmen, en als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Met vriendelijke Groet,
Het bestuur St.Rapheal.

Harold

Proudly powered by Griweb | Theme: SpicePress by SpiceThemes