Herhalingslessen vervallen

Herhalingslessen vervallen

Na de persconferentie van gisteren is het duidelijk, dat we als vereniging ook verantwoording moeten nemen, wat betekend dat we de herhalingslessen die gepland zijn in de maand November en December laten vervallen. Dit geld ook voor alle overige lessen die onze vereniging heeft ingepland.

De regels van de overheid kan je hier bekijken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven

In een onlangs gehouden enquete, waarin gevraagd werd hoe de manier van trainingen werd ervaren, was het resultaat positief, en geen van de personen die hadden gereageerd, had een negatieve boodschap. De tips die werden gegeven hebben we opgevolgd, maar op dit moment zijn deze onvoldoende om de lessen door te laten gaan.

Halverwege December gaan we opnieuw bekijken wat er in Januari 2021 kan worden ingepland.

Voor degene die niet de voldoende lessen hebben gevolgd, om hun diploma geldig te houden, hier word nog voor een oplossing gezocht, maar we zien hier geen problemen onstaan, en de verwachting is dat we de EHBO diploma’s gewoon kunnen blijven verlengen.

Onze boodschap is, hou de website in de gaten voor de nieuwe planning, en mocht je nog vragen hebben, stel deze gerust via info@ehboheeswijkdinther.nl

Blijf gezond, en denk aan elkaar.

Het Bestuur

Harold

Proudly powered by Griweb | Theme: SpicePress by SpiceThemes