We mogen weer

We mogen weer

Na een periode van enkele maanden lijkt het erop alsof we weer naar de normale gang van zaken kunnen gaan.
Dit betekend dat we ook als vereniging weer terug gaan naar het oude schema wat betreft de herhalingslessen, maar ook evenementen-ondersteuning.

Herhalingslessen

Na overleg met de gemeente en het RIVM heeft het bestuur besloten de herhalingslessen weer op te starten.
Met een maximum bezetting van maximaal 30 personen, kunnen we weer de lessen gaan inplannen in het Willibrordcentrum, dus hou deze site goed in de gaten, want voor deze herhalingslessen houden we de inschrijvingen in stand zoals eind vorig jaar ook het geval was. Medio Juni zullen we de planning bekend maken.

Heb je problemen met het inschrijven of weet je niet hoe dit moet, laat dit dan even weten, dan proberen we je te helpen, zodat je dit in het vervolg ook zelf kan. Stuur een email naar info@ehboheeswijkdinther.nl en we helpen je graag verder.

Evenementen

Omdat steeds meer mag en men ook verder kijkt dan de komende paar maanden, zie we dat organisaties ook kijken naar de mogelijkheid weer iets in te plannen.
Enkele dag evenementen stromen langzaamaan binnen, en vind je het leuk om tijdens een van deze evementen mee te draaien op een EHBO post, geef je dan op en schrijf je hiervoor in via onze website.

ALV

Eindelijk, na het uitstellen van de algemene ledenvergadering in het begin van dit jaar, kunnen we nu de nieuwe datum vast in de agenda zetten, en dat is maandag 28 Juni vanaf 20uur, in het Willibrordcentrum.

Alle leden zijn van harte welkom, en je kan dan weer in contact komen met de andere leden, en we hopen zo ook een mooie start van het nieuwe seizoen te kunnen geven tijdens deze vergadering. We hebben genoeg bij te praten.

Graag tot 28 Juni

Het bestuur
EHBO St. Raphael

Harold

Reacties zijn gesloten.

Proudly powered by Griweb | Theme: SpicePress by SpiceThemes