woensdag, april 17, 2024

Basis EHBO diploma

Wanneer u een diploma EHBO wilt behalen, kunt u zich inschrijven voor de basiscursus EHBO. De instructeurs stomen u klaar en leren u alle vaardigheden die u als volwaardig EHBO-lid kunt toepassen. Deze vaardigheden omvatten o.a. de modules ‘Breuken, ontwrichtingen, kneuzing en verstuikingen’, ‘Verbandleer’ en ‘Actieve hulpverlening’. Daarnaast zal ook Reanimatie/AED en kinder-EHBO aan bod komen, zodat dit ook binnen uw diploma valt. Het geheel vindt plaats in kleine groepjes, zodat er veel aandacht aan iedereen in de groep kan worden besteedt en er altijd voldoende ruimte is voor vragen en extra uitleg.

Ook kunt u bij ons terecht voor Reanimatie/AED en kinder- en ouderen-EHBO. Na afloop van deze cursussen ontvangt u een certificaat (Dit is geen officieel EHBO diploma).

De basis-EHBO cursus wordt op dinsdagavond gegeven (aanvang 19.30 uur) in het Willibrordcentrum in Heeswijk. De cursussen starten bij voldoende inschrijvingen en de kosten hiervan bedragen € 225,= per persoon, waarbij het eerste jaar lidmaatschap gratis is.
Deze kosten worden meestal vergoed door de meeste verzekeraars.

Kijk op deze website, en kijk of dit voor jou van toepassing is:
EHBO cursus vergoeding (update: 2022) – Zorgwijzer

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.